14 Mart 2013 Perşembe

Yeniden

Sevgili arkadaşlarım merhabalar :)
Bunca ara vermemi umarım hoş görürsünüz,inanın çok geçerli sebeplerim vardı ama şimdi anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Aşağıdaki  minik minik çalışmalar epey eskiden kalma. Kordon geçecek kadar küçük bir ilave ile kolye ucu haline getirdim. Biraz taraftar kolyesi gibi görünseler de adını koyamadığım değişik bir havaları oldu. Bakalım sizler nasıl bulacaksınız:?
Daha sık aranızda olmak umuduyla sevgiler hepinize.

  





19 yorum:

  1. inşallah iyisindir sevgili Gülden.sen iyi ol blog beklese de olur .bu beşiktaş renklerine bayılacak bir kaç blog sakini tanıyom.
    muhteşem boncuk sanatını yine konuştumuşsun.
    her zaman ki gibi çok zarif, çok güzel :)
    ellerine ,emeklerine ,tüm hayatına sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Filiz'ciğim,ne güzel sözler bunlar mutlu ettin beni,sağol varol:)

      Sil
  2. hoşgeldin:) canımız sıkılmazdı ama, sen de canın sıkma herneyse. umarım bitmiş, gitmiştir. kolye ucu çok sevimli:) eline sağlık.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar naziksiniz Sevgili AsOrTik,çok teşekkür ederim benden de sevgiler:)

      Sil
  3. Sizi tekrar burada görmekten ne kadar mutlu olduğumu tahmin bile edemezsiniz. Demek ki sizi uzak tutan sebepler bir şekilde bertaraf edildi; asayiş de berkemal :)

    Bloga bıraktığınız sıcacık yoruma burada teşekkür etmek istedim.

    İyi ki varsınız...

    Sonsuz sevgilerimle ve çok hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  4. Boncuklar şahane görünüyorlar bu arada :))
    Sevinçten ne yazacağımı şaşırmışım valla :))

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok mutluyum Nurdancığım, kadar şanslıyım sayenizde bir kez daha anladım :))İçten sözlerinize sonsuz teşekkürler ve sevgier...

    YanıtlaSil
  6. kolye ucları çok güzel.diğer konuya gelince bilmiyorum ama anlatığında canımızı sıkmaz belki çözüm olmayız ama en azından içini döker rahatlarsın.her şey gönlünce olsun diyorum sevgili gülden.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeninize ve ilginize çok teşekkür ederim Alanay.Dostlar arasında olduğumu ve onlardan daima yardım alacağımı biliyorum:)Üzmek istemedim sadece,sorun gözlerimdeydi,halen kontrol altında ve çok şükür daha iyi.

      Sil
  7. tekrar geçmiş olsun.hastalık neredeyse kalbi orada atıyor insanın.hastalık zor ama devasız dert vermesin rabbim.1 aydır dişlerim ağrıyor hatta düşecekler sanıyorum.hepsi kaplama ve 3.kez yaptırışım bundan sonrası ya iplant ya damak demişti doktorum.iplant kanser yapıyor ayrıca çok pahalı damakta bu yaşta nasıl takılır bilmiyorum.sonuç bir kez daha Rabbim devasız dert vermesin ve tekrar çok geçmiş olsun.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız Alanay, amin.Size de çok geçmiş olsun.Diş büyük dert,aynı problem bende de var kaplamam artık yapıştırma tutmuyor ve sonuç damak olacak korkarım.İmplant pahalı ve çok uzun sürüyor diye hiç düşünmüyordum şimdi sizden kanserojen etkisini de duyunca tamamen sildim:))Damakta hakikaten çok itici ama başka çıkar yol yok gibi.Bildiğim kadarıyla devlet hastaneleri de protez yapmıyor,özel de kimbilir neler istiyordur inanın araştırmaya bile korkuyorum.Anlaşmalı yerler vardır muhakkak bir ucundan başlayıp bakmak lazım:))
      İyi pazarlar,sevgiyle kalın...

      Sil
  8. Geçmiş olsun Gülden'ciğim. Boncuk işlemelerin yine harika. Bu kadar düzgün yapmana nasıl imreniyorum :)
    Ayrıca blogunda açan bahar çiçeklerine de bayıldım. Sayfana gelir gelmez ekran dolusu bahar çiçeği ile karşılanmak çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nihal'ciğim.İşin karakteri gereği mecburen düzgün oluyor.
      Bende senin işlerine imreniyorum:)) O kadar zevklisin ki. Bileziğinin alt kısmını yapmaya aklım kesti,yaparım fakat çiçek çok zor geldi. Gözüm de beni epeyce korkuttuğu için şimdilik bıraktım.Aslında bir dönem takı kursuna gidip şu peyoteyi adam akıllı öğrenmelimi ne yapmalı?

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Canım Gülsüm,buralardayım:)Çok şükür her şey yolunda ama ne yapacağımı bilmeme modundayım:)
      Özledim seni,döndünüz mü?

      Sil
    2. Döndük Güldenciğim. Evi bir toparlasam, atölye odama geçip kolları sıvayacağım. Sen, neden ne yapacağını bilemedin ki. Hadi toparlan birtanem. Hem, çok özel değilse paylaş bizimle sıkıntılarını. Bazen hiç farketmediğimiz kadar kolay bir çözümü bir yorumun içinde bulabiliyoruz. Hatta sıkıntılarımızı yazarken bile çözüm karşımıza çıkıveriyor. Yalnız değilsin, biliyorsun değil mi? Kendine iyi bak birtanem.

      Sil
    3. Hoş geldiniz canım,ne güzel bir seyahat oldu değil mi? Eve dönmek de ayrı bir güzellik tabii, bir de şu işler olmasa:))İnşallah çabucak halledersin.

      Ben iyiyim Gülsüm'cüğüm merak etme.Gözümde bir kanama olmuştu çok şükür tansiyon falan değilmiş bitti gitti.Ama boncuklarla çalışmaya henüz cesaret edemiyorum,başka yapabileceğim bir sürü iş var fakat birine sardıramadım gitti.Daldan dala atlıyorum ve tabii hiç birini tamamlayamıyorum.Aksilik bu ya aklımda hep boncuk var:)) Bugün sağı solu karıştırdım biraz,büyük boncuklarımı buldum.Bakalım bir şey çıkarabilecek miyim?

      Dostluğun,yakınlığın bana iyi geldi bitanem var ol,öpüyorum güzel yanaklarından.

      Sil
  10. Çok güzel yaptıklarınız, yakından görmüş biri olarak çok zarif, çok zevkli hepsi ;) Ellerinize sağlık tekrar tekrar...
    Sevgiler Gülden hanım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz,sizi gördüğüme çok sevindim:)

      Sevgiler benden de,güzel yorumunuza ayrıca teşekkürler.

      Sil