28 Kasım 2012 Çarşamba

Yoksa geliyor mu?


oyunlar1

Bugün bir türlü ısınamıyorum ! Kızlarım yooo hava gayet güzel deselerde, bana kar yağacakmış gibi geliyor :)

10 yorum:

  1. Gülden hanımcım, blogda değişiklik yaptım yazmışsınız geldim bakmaya. Çok farklılık görmedim ama kış gelmiş mi ne?

    Size ve evsiz insanlara; hayvanlara soğuk oluyor diye üzülürüm ama keşkee kar yağsa da altında yürüsem demiyorsam ne olayım :(

    Sevgiler


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Doğru son haliyle önceki hali arasında pek bir fark olmadı.Beyaz yada beyaza yakın temalar üzerinde epeyce oynadıktan sonra gene siyahta kaldım!
      Aynen bende evsizlere ve hayvancıklara çok üzülsem,kar yağışında her sevinmemden bu yüzden biraz da mahcubiyet duysam, onlar için dualar etsem de... kar da yürümeyi de seyretmayi de çok severim:)Yağ sa da sevinsek dimi Nurdancım :)))

      Sil
  2. bana da oyle geldı de kactım kıbrısa:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo sıcacıksınız desenize :)) Ama benim özlemle beklediğimin işareti galiba bu yazım.Her ne kadar sızlanıyor gibi görünsem de ne yalan söyleyeyim şöyle lapa lapa yağsın istiyorum Serpilciğim:))

      Sil
  3. Allah iyiliğini versin! ben de ne geliyor yahuu diye bakmaya geldim :)izmir'e kar gelmez, ama senin oraları bilemem gayrı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Eee kar özlemi bu Filizciğim.Birden bu kadar üşüyünce ilk aklıma gelen o oldu.İstanbul'da kar konusunda istikrarsız ama geçen yıl epey göz doldurmuştu:)
      Allah hepimize iyilikler versin canım,belki güzel İzmir'imize de kar verir bu yıl kimbilir !

      Sil
  4. Pastırma yazındayız Güldenciğim, bugün elimde kitabım yanımda kahvem üstümde verilecekelr torbasından kurtardığım bir pelerin panço ile balkon keyfi yaptım, neredeyse aynı şehirde yaşamıyoruzz diyeceğim... Sabahları biraz pekmez yeeee kanın yerine gelsin, daha erken ben yılbaşı akşamı bekliyorum...

    YanıtlaSil
  5. Ohh ne güzel yapmışsın canım :)O gün nedense bana soğuk geldi, dediğim gibi kızlar da havanın güzelliğinde hem fikirdi.Neyse geçti gitti, korktum hastalanacağım galiba diye ama çok şükür iyiyim.Sorma pekmez faslına başladık :)

    YanıtlaSil
  6. Dün delie yağdı. Bugün ışıl ışıl güneşli. Bu kışa geçiş dönemini seviyorum. Sürpriz dolu. :)

    YanıtlaSil
  7. Ya evet Gülsüm'cüğüm,ama az önce gene epeyce bir bastırdı gökgürültüsüyle beraber.Sonbaharı,kışı,karı hepsini bende çok severim :)

    YanıtlaSil