20 Kasım 2012 Salı

Show



Eli Belinde ve İbrik



16 yorum:

  1. Tek kelimeyle muhteşem:))Buram buram Anadolu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün :)Eli belinde ve ibrik desenleri minicik ama deseni oluşturmak az uğraştırmamıştı beni.Kenardaki parçayı ise desenden bakıp aynen işlemiştim ayrı bir parça yani.Photoscape marifetiyle hepsini bir araya getirmiştim.Çoook oluyor bunları yapalı :)

      Sil
  2. Zerrece samimiyetsizlik yok içtenlikle yazıyorum; "Şahane, şahane, şahane!" Renkler bu kadar mı gönül okşar?
    Ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  3. İçtenliğinizi bilmezmiyim Sevgili Nurdan,beğenmenize çok sevindim.Slaytla hala uğraşıyorum ve çok da merak ediyorum başka bir pc de nasıl görünüyorlar acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim penceremden çok kayifli görünüyor bu slayt. Belki biraz daha yakından gösterir bir slayt olsa daha da keyif alacağım :)

      Sil
  4. Aaa çok teşekkür ederim merakımı gidermişsiniz :)Benim yaşlı pc ye fazla geldi herhalde kapanıp duruyor o yüzden son halini izleyemedim.Sadece facebook tayken sorun yoktu büyüklük te normaldi,sanırım blogda da paylaşınca işler biraz sarpa sardı.Olmazsa blogdan kaldırırım ne yapalım değil mi ama:)))

    YanıtlaSil
  5. bizim kilim desenleri gibi çok otantik, çok güzel:) ve benim gözüme yapması çok zor görünüyor.Sevgili Gülden, yeteneğine ve sabrına sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım,kilim desenlerini bende çok severim.Zorluğu her işte olduğu kadar sanırım,bana da senin örgülerin çok zor geliyor,dikişin yanına bile uğramam mesela vs.vs.

      Sil
  6. Ben facebook kullanıcısı değilim. O nedenle bilemeyeceğim :)

    Bu paylaşımı blogdan kaldırmayın sakın ha! Blogun en otantik ve keyifli paylaşımlarından biri olmuş; arada gelir bakarım ben...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bloğunuza yeni geldim ve yaptıklarınıza hayran kaldım hepsi çok güzel ellerinize sağlık.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Sevgili Nuray :) Çok teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.
      Benden de sevgiler...

      Sil
  8. Deseni öyle de güzel oluşturmuşsunki ibriklere bayıldım Güldenciiiimmmmm :) Valla boncuklarla muhabbette edersin sen yaparken, onlarda konuşuyor çünkü senin ellerinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol varol canım,valla konuşuyorum elbette,mesela ipliğimden ricada bulunuyorum n'olur dolaşma diye :) boncuklarıma hadi tatlım bak arkadaşların burada,çok seveceksin onları...iğneciğim sakın kırılma sonra sensiz ne yaparım falan filan :)))
      güldün dimi ?

      Sil
  9. oofffff harıka olmuş yaaa........

    YanıtlaSil