10 Haziran 2012 Pazar

Şişe Üzerine


Nasıl olduysa birden aşk geldi!  Hiç aklımda yokken sanki bir yere yetişecekmiş gibi aceleyle bu şişeyi kapladım. Kimbilir  şişe de güpür de ne zamandır bekleşip duruyorlardı.Gerçi daha bitmedi iyice kuruması lazım ama nedense büyük iş yapmış gibi bir heyecanlandım sormayın,usulca alıp poz verdirdim ve hemen paylaşmak  istedim :) .Tam karar vermedim ama sanırım üzerine varak uygularım.Hele iyice bir kurusun bakalım.Şimdi farkettim fotoğrafta ağız kısmında kayma görünüyor, herhalde aceleyle bozdum düzeltirim sorun değil.Bakalım sizler nasıl bulacaksınız...

10 yorum:

  1. İyiki gelmiş sonuç mükemmel arkadaşım,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yalan söyleyeyim benim de hoşuma gitti Esen'im:)Benden de sevgiler...

      Sil
  2. Çok güzel başlamış tek bir resimle anlaşılamasa da Güldenciğim bence varaklamasan doğal hali de hoş olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamlayınca daha fazla fotoğraf koyarım Fiammacığım gece gece bu kadar oldu :))Aslında bu hali benimde hoşuma gitti, kuruyunca renk daha bir hoş olmuş bakalım artık...

      Sil
  3. Vaaaaaay dedim kaldım. Çok şık bir şey olacak, bu hali bile yeter. Bitirince büyük resim yerleştir de gözlerimiz ekrana yapışmasın, olur mu? :))
    Çok beğendim gerçekten. Eline sağlık Gülden'ciğim.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim :)Blog içeriği değişince benim fotoğraflar küçük kaldı gerçekten Nihal'ciğim.Devamı geliyor onları daha büyük ayarladım bakalım olacak mı?

    YanıtlaSil
  5. Evet daha çok fotoğraf isteriz Gülden ablacım.
    Ellerine sağlık çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim Nurhan'cığım,yeni yazımda başka fotoğraflar da var.Çok detaylı bir çalışma olmadığı için aza kaçtım galiba :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de çok severim şişe süslemeyi. Ne vakittir unutmuştum. Şimdi sen bu güzellikle kışkırtıyorsun yine beni:))Çok beğendim, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Ahh hatırlamazmıyım neler neler ne güzellikler yapmıştın Nedret'ciğim yine yap :)Benimde hiç aklımda yoktu esiverdi birden şimdi gelip gidip bakıyorum. Çok sevindim beğenmene :)

    YanıtlaSil