11 Mayıs 2012 Cuma

10marifet için





10 gündür şehir dışındaydım.Gitmeden önce 10marifet için hazırladığım bazı çalışmaların yayınını dün geldiğimde görme fırsatım oldu.Çok güzel bir sunum olmuş. Sevgili shane, bir kez de blogumdan çok teşekkürler size :) 10marifet'e özel bir çalışma olduğu için önce orada yayınlanmasını arzu etmiştim.Artık yayınladığına göre blogumda da paylaşabilirim.
Aslında farklı bir çalışma değil,nazarlık ve bardak altlıklarını biliyorsunuz zaten, fazladan birde pano yaptım.Galiba daha da yapacağım zira çalışması oldukça zevkli.Güzel sunumu ve farklı fotoğrafları buradan http://10marifet.org/yazi/10marifet-ofisinde-kagittan-harikalar/ görebilirsiniz.


              

16 yorum:

  1. Çok güzel olmuş, renklerin geçişine bayıldım Güldenciğim, emeklerine sağlık. Umarım bol bol dinlenmişsindir.Çerçeveli mi o pano yoksa sanal ereve miyaptın burada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler fiammacı'ğım.Çerçeveli değil acaba nasıl görünür diye pc de çerçeveledim.Fena olmadı gibi ne dersin?

      Sil
  2. bu nasıl bir güzelliktir böyle!!! oluklu kağıtların çiçek bahçesi gibi bir görünüme kavuşması ne hoş:) eline, fikrine sağlık. çok beğendim, çoookkk:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman efendim beni şımartıyorsunuz çok teşekkür ederim:)
      Sevgiler benden de...

      Sil
  3. Çok beğendim canım, tasarım şahane, ellerine sağlık.. Sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Selma'cığım,beğenmene çok sevindim:)
      Benden de sevgiler...

      Sil
  4. Harika bir iş çıkartmışsın:))) Seni Facebook'da kağıt işlerimizi paylaştığımız sayfaya davet ediyorum:))
    http://www.facebook.com/groups/147345281975824/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nedret'ciğim :)Facebook davetini kabul ettim,bunun için de teşekkürler.

      Sil
  5. Enfes bi çalışma olmuş. Bi yerde çok daha büyük motiflerden paspas yaptıklarını görmüştüm belki böyle bir çalışamda da denersiniz;)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim YETENEK-SİZİN :) Aklımda bazı projeler var ama paspas hiç aklıma gelmemişti.Yapmasına yaparım da kullanılmasına kıyabilirmiyim acaba?

    YanıtlaSil
  7. bizim için yayınlaması ayrı zevk, her gün görmek ayrı zevk sevgili esinsel :) teşekkür ederiz. shane.

    YanıtlaSil
  8. bu ne kadart şahane ne kadar emek isteyen bir şey yav !! ellerinize sağlık vallaa bayıldım! quilting mi deniyordu buna?

    YanıtlaSil
  9. Evet çok emek istiyor Duygu.Ama malum yapılan iş sevilince aldırmıyor insan:)Bu quilling değil, rulo haline getirilen kağıtların kendi etrafında sarılması ile oluşuyor (oluklu kartonlar hariç) arada bir çeşitli büyüklüklerde çalışıp bir köşede biriktiriyor sonra da düzenliyorum.Beğenmenize çok sevindim teşekkürler:)

    YanıtlaSil