26 Mart 2012 Pazartesi

KİL

 Sevgili Nihal Erpeden'in, http://nihalerpeden.blogspot.com/ birer sanat eseri olarak gördüğüm polimer kil ve resin çalışmalarının yanında çok basit uygulamalar bunlar. Deneme amaçlı ve oldukça eskiler.Takıdan çok cam objeleri kaplama çalışıyordum, ne yazık ki onların fotoğrafları yok, herbiri bir adreste misafir :) Hadi paylaşalım....



8 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım bilekikleri de olur bunların 4 tarafından delinerek hoş da durur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fiamma'cğım :)Evet bileklik de olur,küpe de.Olur da kili bir elime alabilsem...

      Sil
  2. Al al kili eline al o zaman. Gelirken sana kil getireyim mi?

    YanıtlaSil
  3. Amanın, adım geçmiş, hem de ne geçiş :))) (Şımarıp ağzı kulaklarına varan sırıtış)Vallahi utandım.

    Niye almıyorsunuz ki killerinizi elinize? Ne güzel yapıyorsunuz işte. Ben de başlangıcı evde bulduğum herşeyi kaplayarak yapmıştım. Haluk, birgün hızımı alamayıp, ev ahalisini de kaplamamdan korkuyordu :))

    Haydi bekliyoruz yeni işler. Değil mi hanımlaaar. Alkış - tezahürat.... :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Nihal Hanımcığım ne kadar güzelsiniz :)

    YanıtlaSil
  5. Daha önce fimoyu denemiş olan bir hobici olarak bu işin hiç de göründüğü kadar kolay olmadığını biliyorum. Çok cici denemeler olmuş. Devam etmelisin. Hatta sana söylerken kendime de hatirlatmış oldum :))) Devam etmeliyiz Gülden. Çünkü sınırsız bir dünya o. Havaifişek kadar renkli.. Hmm. sanırım fimolarımı çıkarmanın zamanı gelmiş. Ellerine sağlık canım. Yeni fimolarını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Çok haklısın Gülsümcüm fimo sınırsız bir dünya ...ve çalışmak hep aklımda.Hatırlattığıma sevindim hiç durma başla,bende şu aklımdaki ve elimdeki işleri bitirip ortalığı temizleyince peşine düşerim :)

    YanıtlaSil