28 Mart 2010 Pazar

LÜTFEN DİKKAT !

                                        http://www.okulumuzatuvalet.org/default.asp?iId=HILHG

Bu çok önemli konu ile ilgili yazıyı görünce http://yetenek-sizin.blogspot.com/ duyarsız kalamayıp, en azından duyurarak katkım olsun istedim arkadaşlar.
Sevgilerimle
                                     

12 yorum:

  1. Bugün yazıyı yazdıktan sonra iki kargo daha gelmiş, Tülin B. ve Ayşe Ş.K. bu iki isimden biri değilseniz lütfen kargo numaranızı bana gönderirmisiniz.Araştırayım.

    YanıtlaSil
  2. Gülden Yapar adı ile, 24.03.2010 tarihinde Kadıköy/İstanbul'dan gönderdim.Fatura numarası F787841.Hangisi Kargo numarasıdır bilemiyorum şu numaralar da var;19075606457964 90756888350
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Asortik Krep şu numaraların da faydası olur belki
    Kadıköy/216 3466178
    Fethiye/6144087

    YanıtlaSil
  4. Fgyapar,kargonuz aslında gelmiş ve listede var ama sanırım siz gözden kaçırdınız.. 16 nolu kargo sizin,hatta fotoğrafladım. Çok teşekkür ederim tüm çabalarınız için..Yakında yayımlanacak..Başka isimle olunca anlayamamışız :)

    YanıtlaSil
  5. Fgyapar,kargonuz aslında gelmiş ve listede var ama sanırım siz gözden kaçırdınız.. 16 nolu kargo sizin,hatta fotoğrafladım. Çok teşekkür ederim tüm çabalarınız için..Yakında yayımlanacak..Başka isimle olunca anlayamamışız :)

    YanıtlaSil
  6. Fgyapar, kargonuz gelmiş, başka isimle olduğundan anlayamamışız.16 nolu kargo sizin.Tüm çabanız ve desteğiniz için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim ilginize.Hemen bakayım:)Bu arada marifette de " esinsel"im.Sevgiler ve kolaylıklar.

    YanıtlaSil
  8. Canım Mahmut bey tv kanallarında ve radyoda söyledi sağolsun benden de bahsetmiş ayrıca Zümrüt hanım BKM müdürü ile görüştüm ele alındı konu Yılmaz ERDOĞAN yardım ediyor yazmıştım hatta

    YanıtlaSil
  9. Çook sevindim sağol güzel canım:)

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşım bunlarda çok güzel ve de alerjisi olanlar için çok uygun.Sema dan haber yok değilmi bu hafta arayalımda uygun olduğu bir zaman buluşalım.Özledim sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Evet, evet ve evet. Bayıldım kolyelere. Boncuklarım hâlâ duruyor, yine mi denesem acaba?:)))
    Biraz da kendi zevklerinize zaman ayırın artık. Sosyal faaliyetler yordu artık gibime geliyor.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. esencim,nedukcum sağolun varolun:)görüşelim canım bende çok özledim.
    nedukum hiç durma yap.bunlar minik minik oldukları için çabucak bitiyor o yüzden ayrıca zevkli.bende sana baktıkça fimo çalışmaya hevesleniyorum:)aslında bir dolu var elimde.ortalığa bir çıkarırsam kopyalayacağım yaptıklarını :))haa sana bir tüyo vereyim, gerçi belki de biliyorsundur.gözden çıkardığın bir danteli (aslında naylon olanlar birebir) kilin üzerine koy ve çek makinadan.sonrada hafifçe eskit veya yaldızla yada her ikisini de yap.sonuca eminim bayılacaksın nedukcum.

    YanıtlaSil