4 Temmuz 2009 Cumartesi

İLK SÜSLEMELERİM

şişe süsleme
Naylon örtülerle ilk yaptığım, şişe ve kadeh süslemeleri.İyi bir geri dönüşüm olduğuna inanıyorum.Örtü fii tarihinden kalmaydı ki, artık böylesini bulmakta çok zorlanıyorum.

9 yorum:

  1. Canim nasil boyadin bunlari çok guzel olmu$lar sen $u ortulerinle tarihimize geçiceksin çok guzel seyler yapiyorsun ellerine saglik:)opuyorum seni:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyor. Eline sağlık. Keserek mi kapıştırdın, yoksa kapladın mı? Yapılışını anlatır mısın?

    YanıtlaSil
  3. cok tesekkur ederim arkadaslarim,beni simarttiniz:)
    akrilik boya ve parmak yaldizla renklendiriyorum cansucum.
    nasil yaptigimi, ayrintili olarak uzun uzun yazarim Marifetli Pericim.simdilik su kadarini soyleyeyim.ilk sise kesip yapiştirma,ikincisi kaplama.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. canım arkadaşım yaptıklarına her baktığımda ilk kez yaşadığım hayranlığı yaşıyorum.
    hepsi birbirinden muhteşem.

    YanıtlaSil
  5. canım benim,çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş şişeleriniz..
    on marifetteki el çalışmalarınız görünce bende bir şişe ve testime kaplamıştım sizden esinlenerek ama benimki altın rengi sprey boyayla idi sizin akrillik boyalarla gerçekten bir sanat eseri olmuş tebrikler

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim ipekkadife :)beni mutlu ettiniz.hepimiz birbirimizden, yada bir yerlerden esinleniyoruz.sizinkileri hatırlıyorum,onlarda çok güzellerdi:)

    YanıtlaSil
  8. mümkünse yapılışalarını resimlermisiniz çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  9. çok teşekkür ederim seda.uzun zamandır bu çalışmayı yapmıyorum.ilk çalışmamda fotoğraflarım.şu an malzemem yok o yüzden kısaca anlatayım.kabartma desenli naylon örtünün desenlerini oyarak çıkartıyor(isterseniz bütün halde de olabilir)peligon ile objeye yapıştırıyorum.kuruduktan sonra akrilik boya ve parmak yaldızla renklendirip vernikliyorum.

    YanıtlaSil